Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

Τελευταία μέρα τουρνουά - Τετάρτη 4/1/2017 - Αποτελέσματα αγώνων -

Το τουρνουά 3on3 ΔΟΠΑΠ Μινωά Πεδιάδας Ιανουάριος 2017 ολοκληρώθηκε.
Η χθεσινή, τελευταία ημέρα,

περιελάμβανε τους τελικούς όλων των κατηγοριών, τον διαγωνισμό τριπόντων και τέλος τις απονομές.




Πιο συγκεκριμένα την τρίτη θέση του τουρνουά κατέλαβε η ομάδα FOOD LOVERS αφού κέρδισαν άνευ αγώνα τον μικρό τελικό (η αντίπαλη ομάδα ΦΙΛΟΙ ΟΚ δεν προσήλθε).

Στη συνέχεια ακολούθησε ο διαγωνισμός τριπόντων (με φιλανθρωπικό χαρακτήρα). Ο διαγωνισμός αποδείχθηκε αμφίροπος αφού στη πρώτη θέση ισοβάθμησαν με το ίδιο σκορ τριπόντων οι Μανώλης Κουκουρίκος από την ομάδα ΧΛΑΤΣ και Σάκης Σταυρόπουλος από την ομάδα των διαιτητών. Έτσι ακολούθησε άλλος ένας τελικός γύρος τριπόντων όπου τελικός νικητής στον διαγωνισμό τριπόντων αναδείχθηκε ο Σάκης Σταυρόπουλος.

Ο επόμενος αγώνας ήταν ο τελικός της κατηγορίας 50+,  ανάμεσα στις ομάδες ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΔΕΣ και 50ΡΗΔΕΣ.
Και αυτός ο αγώνας ήταν συναρπαστικός, οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στα δύο 7λεπτα του αγώνα και τελικός νικητής αναδείχθηκε η ομάδα 50ΡΗΔΕΣ με σκορ: 7-4

Τελευταίος αγώνας της ημέρας και του τουρνουά ήταν ο μεγάλος τελικός της γενικής κατηγορίας ανάμεσα στις ομάδες SPORT CAFE και ΧΑΒΑΛΕΝΘΙΑ. Οι ομάδες δικαίωσαν την θέση τους στον μεγάλο τελικό αφού έπαιξαν ίσως τον καλύτερο αγώνα του τουρνουά, με συνεχείς εναλλαγές στο σκορ και καταπληκτικό μπάσκετ. Το ημίχρονο έληξε 12-11 υπέρ της ομάδας του SPORT CAFE και έπειτα από εισήγηση της οργανωτικής επιτροπής και ομόφωνη συμφωνία των δύο ομάδων αποφασίστηκε ο αγώνας να μην τελειώσει στους 16 πόντους, αλλά με την ολοκλήρωση του δευτέρου επταλέπτου.
Τελικά νικητής στην γενική κατηγορία αναδείχθηκε η ομάδα SPORT CAFE με σκορ 18-16.

Η βραδιά έκλεισε με τις απονομές.
Θα ακολουθήσει νέα ανάρτηση με πλούσιο φωτογραφικό υλικό της τελευταίας ημέρας του τουρνουά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου